Нова иновативна програма: “Еко Светилник” – училище от дома и природата за щастливи деца

еко светилник

Изграждане на имунитет, светоглед и интегритет в нашите деца – приоритет на училище и семейство

Можем ли да осигурим здравословен начин на живот и обучение на нашето дете и пълноценна социална среда?

Мислили ли сте, че в 21 век може да има училище, в което Вашето дете да “ходи” като си стои у дома без целия огромен стрес и носене на тежки чанти?  Може ли това училище да съдейства за качесвено образование на детето без да е за сметка на досега с изкуството, науката, спорта?

Вярвате ли, че за “отрицателно време” детето Ви може да направи своите проекти, използвайки модерни технологии, и след това да има време … да чете книги, да развива въображението си, да общува с приятелите си? Не бихте ли искали като родител да направите възможно детето Ви да бъде сред природата и да диша чистия въздух по-често, отколкото може да Ви позволи годишната отпуска? А сега си представете и възможността лично да общува с любимия учител в една спокойна среда.

Можем заедно с Вас да проследим скъпоценните мигове на израстването на Вашето дете.

Е, има ли такова училище?

Училище “СВЕТИЛНИК” стартира нова иновативна програма “ЕКО СВЕТИЛНИК” – отговор за българското семейство в новите условия, в които е поставено – преодоляване на динамичното ежедневие, стрес, липса на семейно време, нужда от природна среда, развиване на здравословни навици и т.н.

ЕКО СВЕТИЛНИК – училище от дома и природата за щастиливи деца. Запознайте се с

Прочетете повече