Летни ЕКО лагери

Прекрасното българско село Добърско ще бъде нашия пристан това лято. Разположено е в подножието на Рила планина и е единственото село, от което се виждат едновременно Рила, Пирин и Родопите.

ЛЕТЕН ЕКО ЛАГЕР дава възможност на всеки да усети и преживее живота на село в неговата автентичност – ритъм, природа, аромат.

  • Творчески пленери – Ще творим на хълмовете, застлани с цветен килим и игривите ручейчета
  • Еко живот – Ще съпроводим агънца на паша и ще ги посрещнем привечер като ги разпознаем по звънците. Ще надоим топло млечице и ще си направим бабина баница. Ще поседим на селския мегдан и ще си налеем водица от извора.
  • Спортни игри – Ще пътешестваме по поляни и хълмове и ще се любуваме на изгрева и залеза, който можем да претворим в картина.
  • Туристически преживявания – Ще посетим околните местности и китните улички на Банско, ще ударим камбана и родолюбиво ще продължим.
  • Приятелство и ценности – И понеже сме в Добърско, вечер край огъня ще разговаряме за добрината и добруването и от творци ще се превърнем в добротворци.

 

ОНЛАЙН ЗАПИСВАНЕ И ТАКСИ

 

Дати 2019

  • 04-08 ЮНИ /за деца от 5-9 г./
  • 08-12 ЮЛИ /за деца от 9-14 г./
  • 20-24 АВГУСТ /за деца от 9-14 г./

Възраст

Подходящ за деца от 5 до 14 години.

Програма

Вижте тук.

Настаняване

Уютна ще ни чака Огняновата къща.

Храна

Вкусни бабини манджички ще ни приготвят нашите домакини от Огняновата къща.

Транспорт

Автобус на фирма “Юнион Ивкони” от Автогара Сердика

Писмо и Декларация

Галерия Facebook

Комуникация

На фейсбук страницата ни “ЧНУ “Светилник”” ще “използваме” технологиите и ще ви направим съпричастни в преки включвания, споделени снимки от нашето пътешествие и ЕКО преживяване.

ЛЕТЕН ЕКО ЛАГЕР ще има неповторимо въздействие върху светоусещането на всеки. Зарядът на планините и селото, приятелството ще носят своето вдъхновение за всеки. Това ще е не просто време на развлечение и почивка, но и време на “вкореняване” в прекрасната ни българска земя.

Самото местонахождение и разположение на селото е изключително спокойно и подходящо за деца без никакви опасности за тях. За това нашият екип предприе с огромна радост и вълнение ЛЕТЕН ЕКО ЛАГЕР за вас! А когато е ЕКО е ЯКО!

Ръководители

Девора Крумова и Давид Крумов са организатори на детски и младежки събития. Всеки месец при детски тържества те се срещат със стотици деца и младежи. Организатори са на LIFE – международна младежка програма по изкуства.

 

Партньори

“Академия за Първа помощ” – партньор на ЧНУ “Светилник”, осигурява медицинско лице за летни ЕКО лагери.