Щастливо лятно училище

Щастливо лятно училище е част от ЛЯТНАТА ПРОГРАМА на „Дворецътна щастливите хора“ – през целия летен период са подбрани различни активности, които със сигурност ще допринесат за едно щастливо лятно преживяване и усмихнати деца!

Търкулват се летата като житена питка през нивята, а си остават същите децата – градят кули със слънчевите лъчи, защото детството е СЕГА! За всички щастливи деца, които ще бъдат в София през лятната ваканция, сме подготвили най-вълнуващото досега приключение. Децата имат детство и то трябва да бъде неповторимо. О, да! Вярваме, че си струва!

И така! Без да губим повече време Ви представяме „собствен специалитет“ по изпитана рецепта.

Защо при нас?

Нашият отговор в шест точки

 • Богата дневна програма според възрастта на децата плюс избор на допълнителни интерактивни часове
 • Среда – семейна и творческа, сигурна и обезопасена
 • Усмихнати преподаватели
 • Еко среда и парков двор, в който ще живеем, ще се храним, ще играем и ще застиламе килимчета
 • На „една ръка“ от Метрото сме
 • Топла кухня, основана на здравословни принципи, която се приготвяме на място при нас с професионален готвач

Екип от млади и енергични лекари ще обучава децата как да оказват първа медицинска помощ. Повече за програмата вижте тук.

Прием и посещения

 • Посещенията са полудневни, целондевни, почасови, дневни, седмични и месечни.
 • Запознаете с нашите програми, такси, условия преди да ни изпратите Вашето запитване.
 • Изпратете Вашето ЗАПИТВАНЕ като отбележите име, възраст на детето, период за присъствие при нас, телефон за връзка.
 • РАЗГОВОР – ние ще се свържем с Вас по телефона.
 • Ако Вашето дете е за първа година при нас, може да заповядате за среща при нас с предварителна уговорка.
 • Онлайн може да закупите нужните услуги и програми след уточняване за периода и Вашите желание по престоя на детето при нас. Съблюдавайте възрастта на детето при избора на програмите, за да попадне в правилната група.
 • В седмицата преди да постъпите, проследете за ОНЛАЙН МЕНЮ за топлата кухня

Програма

Ще държим старата „изпитана рецепта“ през годините, но ще прибавим към нея и „щипка“ нови изненади, поднесени, както винаги с много любов от целия екип на Щастливото ни училище.

ГРАДСКИ ЕКСКУРЗИИ – в рамките на деня ще използваме летната свобода да посетим исторически места в София, които иначе набързо подминаваме в ежедневието си.

ЩАСТЛИВО ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ – интерактивни занимателни програми, забавни и спортни игри на открито, готварство, градинарство, Часът на майстора, образователни програми в подкрепа на учебния материал, вдъхновителни часове и ценности – прочетете по-долу.

Разполагаме с модерен басейн с дължина 18м и дълбочина 1,7м. – Какво е лято без плуване?!

ЛЕТНИ ЛАГЕРИ ЕКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ – избрали сме уникално място, от което се виждат Рила, Пирин и Родопите – българското село Добърско, в което всяка вечер се чуват звънци от прииждащи агънца, реката бълбука, поляните зоват за наслада и творчески заряд. Гарантирано незабравимо преживяване!

Още за нашия „Летен светилник“

Иновативни образователни програми, чрез които ученето е удоволствие – „В света на чудесата“, „Забавна математика“, „Астрономия“, “В обувките на пътешественика“, Силата на Словото“ и други.

Езикови програми, които ще направят езика любим. В нашата програма са включени 2 часа седмично English music hour. Децата ще изучават и испански език под формата на етюди и игри. Руски език ще изучаваме чрез изящни изкуства. Изучаване на чужд език с много музика и песни, занимателни игри – едно надграждане на училищните знания и представяне на езика по забавен начин.

Ателиета по изкуства, които ще разкрият таланти – изящни и приложни изкуства, музикален инструмент, вокално пеене – поп, етно, театрално студио, танци ( класически балет, характерни танци на народите, хип-хоп, латино, народни и др. )

Програми по добротворство – насърчаване в ценности и превъзходен дух, социални умения и родова памет.
Етика, взаимоотношения и приятелство – „Малкият принц – Час по ценности“, „Вдъхновителен час“, „От раклата на баба“, „Пилешка супа за душата“.

В парковият ни двор ще посадим най-красивите цветя в часовете по цветарство, ще си посадим лехички в часовете по градинарство. Ще играем на воля точно, като „едно време“.

В работилниците-майсторилници – ще измайсторим най-неверотнятите къщички и скривалища. Ще ни дойдат на ум куп идеи как да разкрасим нашия двор, но заедно!

Природоориентиране и екоравновесие – ще се убедим, че сме част от тази красива природа и че тя е нашия най-добър приятел, чрез който изпращаме посланието си в бъдещето. Ще зарадваме птичките като ги приютим в техен дом, направен от нас.

Готварски чудатости – вкусен час“ – Нашият готвач ще направи така, че децата да бъдат привлечени от готварските вълшебства и да зарадват у дома семейството с нещо не само вкусно, но и полезно.

В Топлата ни кухня и сладкарница – ще сготвим най-вкусните ястия, които ще си излапаме заедно в часове по готварство – задължително с готварска шапка и престилка, защото сме готвачи.

Открито небе – Замисляме и преспиване под открито звездно небе ( само за смелчаци! ). Другите – в залите.

Пътешествия, еднодневни екскрурзии и лагери също са факт, защото е лято все пак! Какво като сме в града!? Не е ли ваканция?

Спортни програми – всеки ден забавни и състезателни игри в нашия парк – „С топка, люлка и хвърчило“. Като допълнителни програми децата могат да се запишат на следните спротове – бойни изкуства, плуване, шахмат.

Дневен режим

28 МАЙ – 14 СЕПТЕМВРИ от 08.00 – 18.30

ВАЖНО!
Груповите програми по интересни, които сте избрали за Вашето дете, се провеждат от 10.30 – 12.00 или от 16.00 – 17.30. Индивидуалните програми се провеждат по предварително уточнен и съгласуван с родителя график.

Меню

Топлата храна в менюто се приготвя на място в нашата сертифицирана кухня с гарантирано качество на всички продукти.

Може да следите ОБЕДНО МЕНЮ ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ тук

Разполагаме с уютна кафе-сладкарница – обръщаме внимание, че безалкохолни напитки се предлагат на децата единствено с позволение на родителя.

* За някои от ястията децата имат допълнителна отстъпки.

Транспорт

Осигурява се транспорт. Отбележете в направеното заявление нуждата от транспорт като отбележите и Вашия район, за да направим индивидуално предложение.

Правилник

DOC файл

Заплащане и такси

Допълнителни програми

ПРОГРАМИ ИЗКУСТВА И ЕЗИКОВ АЛИАНС

 • Танци
 • Театрално студио
 • Музикално ателие – вокална група
 • Изящни и приложни изкуства
 • Езиков алианс

ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ

 • Изучаване на музикален инструмент
 • Езиков алианс – английски, испански, немски, руски
 • Вокално пеене – поп и джаз, фолклорно
 • Български език и математика
 • Изящни изкуства

СПОРТНИ ПРОГРАМИ

 • Карате
 • Плуване
 • Шахмат

ЛЕТНИЯТ СВЕТИЛНИК

Фиксирана програма от 1-21 юли, която включва екскурзии, планински и морски лагери, пленери, образователни програми. / Може да се избере и само един период/
Изключително подходяща за деца, които живеят в чужбина и през лятото се завръщат в България!

Щастливо детство и силни корени!

Повече информация

ЛЕТНИ ЕКО ЛАГЕРИ

повече информация

Посетете нашите галерии

Лято

Лятно арт и езиково

Нашата градина

Лято

Еко лагери