Екип

Теофил Стоев

Теофил Стоев

Директор ЧНУ "Светилник"

Господин Теофил Стоев е от онези хора, които носят възхищение и надежда за младото поколение на България. Неговата целенасоченост и интегритетност бързо му проправят път в целия организационен процес на образователното дело. Своето израстване като учител той започва уверено и всеотдайно – бързо става любим учител за своите ученици.  С готовност приема предизвикателството не само да администрира училище “Светилник”, но и да проправя пътя на ефективното образователно взаимодействие в динамичните времена, в които живеем.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Иводор Ковачев

Иводор Ковачев

Основател и CEO

Иводор Ковачев e вдъхновител за създаването на училище “Светилник”. Повече от 25 години той развива социална и просветна дейност като вярва, че всеки има потенциал, който трябва да намерим и разпалим.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Ани Величкова

Анна Величкова

Административен Директор

Анна Величкова е магистър по икономика със специалност “Управление на обектите на интелектуалната собственост”. Завършила е колеж по мениджмънт и “Компютърна издателско-рекламна дейност” към Нов български университет.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Девора Крумова

Девора Крумова

Творчески директор

Девора е завършила Музикалното училище „Любомир Пипков“ в класа на Кохар Андонян – клас арфа и висше образование в НМА ,,П.Владигеров” със специалност ,,Педагогика на обучението по музика”, вярвайки, че това би и спомогнало да надгради знания си, както и утвърди своята квалификация. Пише и дипломна работа на тема: ,,Педагогическото разкриване личността на детето. Въздействие на музиката и холистично образование.”, която защитава успешно. Завършила е майсторски класове при Лизета Росси (Италия) и Сузана Клинчарова (Париж). Нейната богата концертна програма – индивидуално, с музикални формации, оркестри и участие в благотворителни прояви, я правят музикант с богат опит.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Светлана Бистра

Светлана Бистра

Музикален педагог

Госпожа Светлана завършва Киевския университет по култура и изкуство и има специалност “музикален педагог”. Повече от 28 години тя предава своите умения по пиано и вокална техника на своите ученици – организира концерти, празници, режисира музикални спектакли.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
icon-svetilnik

Христина Петрелийска

Педагог

icon-svetilnik

Венета Сотирова

Педагог

icon-svetilnik

Теодор Николов

Преподавател по физическа култура и спорт

icon-svetilnik

Таня Караджова

Педагог

Госпожа Караджова има магистърска степен по специалностите руска и българска филология от Висшия педагогически институт ВПИ “Константин Преславски” – гр. Шумен. Нейният дълъг педагогически опит е подарък за “Светилник”.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
icon-svetilnik

Гергана Николова

Преподавател

Снежи

Снежина Стоева

Художествен профил

Снежина е родена в семейство, в което изкуството има специално място. Още от малка избира да претворява света в цветове и решава да стане художник. Изучава графика, живопис и приложни изкуства при различни преподаватели и търси своя специфичен изказ като артист.
Снежи завършва „Книга и печатна графика“ в Националната художествена академия. Нейният поглед на творец дава една нова перспектива на малките художници и със сигурност ще ги вдъхнови.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Анджи Крумова

Анжела Крумова

Медицинска сестра

Медицинска сестра Анжела Крумова посреща малките съкровища и се грижи всички да са здрави. Няма спринцовки и сиропи, защото „всички са послушни“.

Анжи е майка на четири деца и нейната всеотдайност й носи любовта на семейството и колегите й.

академия Първа помощ

Академия първа помощ

Eкип от млади лекари от Медицинска академия провеждат образователни семинари за ефективно оказване на първа медицинска помощ. Те периодично обучават и екипа на училище “Светилник”.