Екип

Екип преподаватели Светилник
Иводор Ковачев

Иводор Ковачев

Основател и CEO

Иводор Ковачев e вдъхновител за създаването на училище “Светилник”. Повече от 25 години той развива социална и просветна дейност като вярва, че всеки има потенциал, който трябва да намерим и разпалим.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Теофил Стоев

Теофил Стоев

Директор ЧНУ "Светилник"

Господин Теофил Стоев е магистър, специалност „Композиция“ при проф. Атанас Атанасов от Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“. Неговата втора специалност е Начална и училищна педагогика. Той е и млад композитор – негови произведения се изпълняват наред с произведенията на Панчо Владигеров, Марин Големинов, Петър Христосков. Няколко години е музикален директор в “Дворецът на щастливите хора” и преподавател по музика и композиция в ЧНУ “Светилник”.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Ани Величкова

Анна Величкова

Административен Директор

Госпожа Анна Величкова е магистър по икономика със специалност “Управление на обектите на интелектуалната собственост”. Завършва колеж по мениджмънт; магистър по икономика със специалност “Управление на обектите на интелектуалната собственост” в УНСС и “Компютърна издателско-рекламна дейност” в НБУ.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Девора Крумова

Девора Крумова

Творчески директор

Девора е завършила Музикалното училище „Любомир Пипков“ в класа на Кохар Андонян – клас арфа и висше образование в НМА ,,П.Владигеров” със специалност ,,Педагогика на обучението по музика”, вярвайки, че това би и спомогнало да надгради знания си, както и утвърди своята квалификация. Пише и дипломна работа на тема: ,,Педагогическото разкриване личността на детето. Въздействие на музиката и холистично образование.”, която защитава успешно. Завършила е майсторски класове при Лизета Росси (Италия) и Сузана Клинчарова (Париж). Нейната богата концертна програма – индивидуално, с музикални формации, оркестри и участие в благотворителни прояви, я правят музикант с богат опит.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Венета Сотирова

Ръководител "Подготвителна група" 6г

Юлия Даскалова

Юлия Даскалова

Педагог

Госпожа Юлия Даскалова е завършила е английска филология в Софийски университет “Климент Охридски”. Тя е посветила своята педагогическа дейност в чуждоезиковото обучение.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Светлана Бистра

Светлана Бистра

Музикален педагог

Госпожа Светлана завършва Киевския университет по култура и изкуство и има специалност “музикален педагог”. Повече от 28 години тя предава своите умения по пиано и вокална техника на своите ученици – организира концерти, празници, режисира музикални спектакли.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
icon-svetilnik

Венета Сотирова

Ръководител Подготвителна група / 5 годишни /

icon-svetilnik

Милена Милкова

Ръководител Подготвителна група /6 годишни/

icon-svetilnik

Христина Петрова

Класен ръководител на Първи клас

icon-svetilnik

Красимира Славкова

Класен ръководител Втори клас

icon-svetilnik

Ася Иванова

Класен ръководител Трети клас

Главен учител

icon-svetilnik

Таня Караджова

Класен ръководител Четвърти клас

Госпожа Караджова има магистърска степен по специалностите руска и българска филология от Висшия педагогически институт ВПИ “Константин Преславски” – гр. Шумен. Нейният дълъг педагогически опит е подарък за “Светилник”.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Снежи

Снежина Стоева

Художествен профил

Снежина е родена в семейство, в което изкуството има специално място. Още от малка избира да претворява света в цветове и решава да стане художник. Изучава графика, живопис и приложни изкуства при различни преподаватели и търси своя специфичен изказ като артист.
Снежи завършва „Книга и печатна графика“ в Националната художествена академия. Нейният поглед на творец дава една нова перспектива на малките художници и със сигурност ще ги вдъхнови.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Самуел Стефанов

Преподавател по математика и английски език

Самуел завършва американското училище CLASS. Има опит в комуникация с чужденци, преводи на текстове и симултанен превод. Пътува и живее за известно време в САЩ, Австралия и Англия, а като студент отива доброволец в Мароко, където помага в провеждането на комуникационен клас и драма клас в местна английска академия.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
158828588_166072115239875_1981358672004615782_n (1)

Давид Крумов

Организатор събития. Водещ.

Давид е завършил актьорско майстроство в НАТФИЗ. Организатор на Летни еко лагери и Sofia Life – международно обучение за деца и младежи по изкуства с преподаватели от различни страни.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Анджи Крумова

Анжела Крумова

Медицинска сестра

Медицинска сестра Анжела Крумова посреща малките съкровища и се грижи всички да са здрави. Няма спринцовки и сиропи, защото „всички са послушни“.

Анжи е майка на четири деца и нейната всеотдайност й носи любовта на семейството и колегите й.

академия Първа помощ

Академия първа помощ

Eкип от млади лекари от Медицинска академия провеждат образователни семинари за ефективно оказване на първа медицинска помощ. Те периодично обучават и екипа на училище “Светилник”.